Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Slovenská národná komplikácia alebo SNS pokazí, obchodník zaplatí (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

na takú jednoduchú vec

ako do exkluzívneho jedálneho lístka vložiť list papiera s dennou ponukou dodávateľov (myslím prehľad pôvodu mias podávaných v daný deň), tak, ako to robia napríklad divadlá s obsadením toho večera, zrejme inteligenti obhajujúci podnikateľov - majiteľov reštaurácií - zrejme nedošli.
stále platí: kto chce urobiť, hľadá riešenia, kto nechce urobiť, hľadá dôvody
 

Kedy to skončí?

Teda mi povedzte, prečo musíme dávať príkazom, čo všetko už musí obsahovať jedálny lístok? Okrem gramáže, alergénov, samozrejme cena a zloženie ešte aj z ktorej krajiny je mäso? Potom pribudne pôvod krajiny chleba, zemiakov respektíve zeleniny. Kde to prosím vás skončí?
 

 

Nič z toho, čo ste napísali, by nebolo treba, keby mohli zákzníci veriť majiteľom reštaurácií, že varia pre nich z kvalitných surovín a nie z tých najlacnejších, často nekvalitných. Ako tu niekto písal, že dal si v slovenskej reštaurácii "gordon blue" a dostal separát plnený taveným syrom a kúskom čohosi. čo mala byť šunka.
 
Hodnoť

 

A čo tak napísať to na nástenku? Najlepšie do kancelárie prevádzkovateľa reštaurácie.
 

 

Na nástenku samozrejme na viditeľné miesto tak ako je reklamačný poriadok. Nič zložité. Hrdo by som sa ako majiteľ reštaurácie chválil z akého mäsa varím.
 
Hodnoť

 

Je to len ďalší nezmysel z dielne Slovenskej národnej srandy. Tak ako odvod pre reťazce. Chodte sa pozrieť do obchodov ako nenápadne rastú ceny potravín, niektoré položky až o 20%. Tych ich odbornikov na tuto problematiku by som chcel teda vidiet. Niekolkokrat som im pisal, aby to nerobili, pretoze ziaden retazec si nenecha zobrat zo svojej marze ani cent a vzdy to zaplati obcan. ***** kapitan na to povedal, ze nech setria na marketingu - to vis Bobe. SNS je ciste zlo a vsetko co ti amateri vymyslia len skodi obcanom. Prevadzkoval som tri restauracie takze viem co to obnasa a predstavte si nemal som nastenku ani v jednej. Aj keby som mal uvadzat povod masa v jedalnom listku, tak to robit nebudem, pretoze je to do neba volajuca sprostost a amaterizmus najhrubsieho zrna. Uz aj to dementne ozancovanie alergenov, No a co ze nie je v polievke muka, ked su na trojke v menicku parene buchty? Na vyrobu bezlepkovych jedal potrebujete mat celu vyrobu bezlepkovu, pretoze inak sa bezlepkove jedla kontaminuju a sme tam kde sme boli. A By the way, preco chcete jest kvalitne jedlo v restauraciach a platit 4 eura za menu? To nejak nejde dokopy. Tiez nejdete do Mercedesu ze chcete auto na 8000 eur.
 


Najčítanejšie


  1. Peter Kollega: Som zločinec a nechcem aby ma riešila Ficova kurtizána a Čižnár-Gašparovičovi protežanti 2 675
  2. Jozef Sitko: Ficov zákon o teple „okradol“ veľa domácností 2 123
  3. Mišo Šesták: Ako známy rómsky muzikant zhudobnil vypálenie Lučenca ruskou armádou 1 305
  4. Stanislav Martinčko: Excelentný Rašiho plán na Koronu! 1 295
  5. Dominika Dongova: Kňaz, jeho slová a ja.. 1 249
  6. Martin Ondráš: Minister pochopil, že Agrokomplex patrí pod jeho rezort, výborne! 1 124
  7. INEKO: Rozbité vozovky sa dočkajú veľkých opráv 1 103
  8. INEKO: Počet mostov v zlom stave sa za 5 rokov zdvojnásobil 763
  9. Adam Puškár: Obec Marianka varuje Stupavu pred výstavbou projektu Habánky 741
  10. Rudolf Pado: Posledný výstrel Rudolfa Pada 707

Rebríčky článkov


  1. Naďa Mitanová: Neodoslané listy, pozabudnuté sny, záhrady zarastené burinou
  2. Richard Gajarský: Šialené komentáre k článkom.
  3. Stanislav Martinčko: Excelentný Rašiho plán na Koronu!
  4. Olívia Lacenová: Bitcoin si razí cestu nahor. Prekonal trojročné maximá
  5. Peter Biščo: Pán premiér, je nevyhnutné odložiť plienky a ...
  6. Nikola Ivanov: 10 častých chýb pri investovaní
  7. Peter Žiak: Mao-Tovič - za 9 mesiacov tam, kde Fico za 12 rokov ...
  8. Miroslav Binčík: Deti, kto sa nezmestí na javisko, pôjde do sakristie
  9. Dušan Seberíni: Bájka o besnom kocúrovi
  10. Miriam Studeničová: Nepokoj duše


Už ste čítali?